Sāļais pīrāgs ar lociņiem un sieru. Recepti piedāvā “Mājas Viesa” lasītāja Ina Štāle 0
Ina Štāle no Tērvetes novada iesaka pagatavot sāļo pīrāgu ar lociņiem, sieru un olām. 1 paciņu majonēzes mikserī sakuļ ar 2 olām, pievieno 1 glāzi kefīra, 2 glāzes miltu, 2 ēd. k. cukura, 1 tējk. cepamā pulvera un samaisa viendabīgā masā. Atsevišķā traukā ber sagrieztus lociņus, pievieno 4 vārītas, sasmalcinātas olas, 300 g rīvēta siera, mazliet sāls, maltus melnos piparus un samaisa. Ietaukotā cepamformā ielej pusi mīklas. Virsū vienmērīgā kārtā ber pildījumu. Pārliek ar sviesta piciņām, pārlej ar atlikušo mīklu. Pārkaisa ar sezama sēkliņām. Cep 180 grādos 30 līdz 40 minūtes.