Foto – Valdis Semjonovs

Sāļais kārtainās mīklas pīrāgs ar spinātiem un Ricotta sieru 1

KĀ GATAVOT?

Katlā liek jēra gaļu un vāra buljonu. Citā katliņā sviestā apcep notīrītus, salmiņos sagrieztus burkānus, Šalotes sīpolus, selerijas sakni un fenheli. Pievieno buljonam un pavāra 10 min. Pēc garšas pieber sāli un piparus. Kad zupa jau gandrīz gatava, liek klāt tomātus savā sulā un pavāra vēl 5 min. Lej šķīvī, pārkaisot ar zaļumiem. Vidū ievieto uz pusēm pārgrieztu vārītu paipalas olu. Ja vēlas, var pievienot karoti skābā krējuma.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Amarone” šefpavāre IVETA JEGOROVA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.