Foto-vk.com

Sāļā uzkoda no siļķes “Zemenītes” – fotorecepte 0

Sastāvdaļas – mazsālīta siļķe, sarkanais sīpols, dilles, biete, 2 – 3 kartupeļi, citrona sula, olīveļļa, pētersīļi, sezams.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Kas notiek ar jūsu organismu, ja pārstājat nodarboties ar seksu?
“Mūs atkal piekrāpa!” Z -patrioti nikni – aicina Kremli nepiekrist pamieram ar Ukrainu
Kokteilis
Personības TESTS. Pasaki, kurš no cilvēkiem tevī izraisa bailes, un uzzini biedējoši precīzas atklāsmes pats par sevi
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus un bieti novāra, atdzesē un nomizo.

Bieti sarīvē uz smalkās rīves, kartupeļus samīca biezenī, visu samaisa kopā viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Siļķi un sīpolu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar sasmalcinātām dillēm.

No biešu masas izveido nelielu plācenīti, vidū liek tējkaroti siļķu pildījuma, aiztaisa biešu masu ciet, veidojot zemenītes formu.

No olīveļļas un citrona sulas veido mērcīti, ar kuru pārlej visas “zemenītes”, pārkaisa ar sezamu.

No pētersīļiem veido zemeņu lapiņas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.