Foto-vk.com

Sāļā uzkoda no siļķes “Zemenītes” – fotorecepte 0

Sastāvdaļas – mazsālīta siļķe, sarkanais sīpols, dilles, biete, 2 – 3 kartupeļi, citrona sula, olīveļļa, pētersīļi, sezams.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Kokteilis
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā 61
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus un bieti novāra, atdzesē un nomizo.

Bieti sarīvē uz smalkās rīves, kartupeļus samīca biezenī, visu samaisa kopā viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Siļķi un sīpolu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar sasmalcinātām dillēm.

No biešu masas izveido nelielu plācenīti, vidū liek tējkaroti siļķu pildījuma, aiztaisa biešu masu ciet, veidojot zemenītes formu.

No olīveļļas un citrona sulas veido mērcīti, ar kuru pārlej visas “zemenītes”, pārkaisa ar sezamu.

No pētersīļiem veido zemeņu lapiņas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.