Universālā kivi marināde 5

Foto – Shutterstock


Nepieciešams
1 kivi
3-4 sīpoli
1 glāze ūdens

Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

1.Sīpolu sīki sagriež. Sajauc ar garšvielām un ūdeni.
2.Kivi sablenderē.
3.Iegūtu masu pievieno sīpoliem. Kārtīgi izmaisa.
4.Gaļu marinē 20 minūtes.

Kivi marinādi uzskata par universālu. Kivi esošās organiskās skābes ietekmē gaļas olbaltumvielas – tāda gaļa ir viegli sakožama un labi sagremojas.
Augļa fermenti gaļu ļoti ātri padara mīkstu. Kivi marināde der visiem gaļas veidiem, pat sīkstai liellopa gaļai.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.