Universālā kivi marināde 5

Nepieciešams
1 kivi
3-4 sīpoli
1 glāze ūdens

Reklāma
Reklāma

Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

1.Sīpolu sīki sagriež. Sajauc ar garšvielām un ūdeni.
2.Kivi sablenderē.
3.Iegūtu masu pievieno sīpoliem. Kārtīgi izmaisa.
4.Gaļu marinē 20 minūtes.

Kivi marinādi uzskata par universālu. Kivi esošās organiskās skābes ietekmē gaļas olbaltumvielas – tāda gaļa ir viegli sakožama un labi sagremojas.
Augļa fermenti gaļu ļoti ātri padara mīkstu. Kivi marināde der visiem gaļas veidiem, pat sīkstai liellopa gaļai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.