Publicitātes foto

Sagatavojiet papildporcijas! BBQ lasis garšaugos ar grilētu tomātu salātiem 0

Sātīga, bet viegla maltīte – laša fileja garšaugu apvalkā, pagatavota uz grila kopā ar Santa Maria BBQ mērci ar grauzdētiem ķiplokiem un pasniegta kopā ar sulīgiem salātiem. Maltītei īpašu garšu piedod klāt pievienotie grilētie ķiršu tomātiņi.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas (četrām porcijām):

“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Lasīt citas ziņas
  • 800 g laša fileja ar ādu
  • 1 ēd.k. eļļa
  • 1 paciņa Santa Maria Garšvielu maisījums gaļas marinēšanai ar garšaugiem (RUB)
  • Santa Maria BBQ mērce ar grauzdētiem ķiplokiem
  • 200 g dzeltenie ķiršu tomāti
  • 200 g sarkanie ķiršu tomāti
  • 0.5 gab. sīpolloku buntīte
  • 200 g rukola
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 1 ēd.k. ābolu sidra etiķis
  • 1 ēd.k. medus
  • Santa Maria Akmens sāls
  • Santa Maria Tellicherri melnie pipari

Pagatavošana:

1. Laša fileju apsmērē ar olīveļļu un kārtīgi apviļā garšvielu maisījumā. Lasi liek uz sakarsētas grilpannas vai grila ar ādu uz leju. Cepot pirmās 10 minūtes, grilu noslēdz ar vāku, pēc tam atver un lasi apsmērē ar BBQ mērci. Turpina to cept vēl 5 minūtes uz grila bez vāka.
2. Noskalo tomātus un apbrūnina uz grilpannas vai grila, atdzesē un sagriež uz pusēm. Pagatavo mērci – sajauc olīveļļu, ābolu etiķi, medu, sāli un piparus. Lielā bļodā samaisa rukolu, grilētos tomātus, sakapātus lociņus un pirms pasniegšanas pārlej ar salātu mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.