Ak, Kungs! Kā mūžības tuvumu izjūt katras horoskopa zīmes pārstāvji 0


Auns

Mistiķi, zinātnieki un parasti mirstīgie vienlīdz dedzīgi apspriež, kāda būs pāreja no šīs dzīves citā, un vai vispār kaut kas tāds notiks. Ko izjūt katras horoskopa zīmes pārstāvji, kad tuvojas dzīvības un nāves robežai, aplūkojam šajā mazliet (bet tikai mazliet) nenopietnajā horoskopā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimušo sirdis iekarot ir īsts izaicinājums
“Viņi grib mūsu zemi, un mēs viņiem tikai traucējam!” Alvis Hermanis liek visiem latviešiem atcerēties šo fotogrāfiju 11
Kokteilis
VIDEO. “Varbūt viņai tas nepatiks…” Andrejs Ēķis velta skarbus vārdus Žannai Dubskai
Lasīt citas ziņas

“Kurš šeit ir galvenais? Es, lūdzu, vēlētos tagad runāt ar Dievu. Vai es esmu miris? Ak, vai, nekad nebiju iedomājies, ka tas varētu notikt arī ar mani! Kur es varētu dabūt kristāla pili ar balto izgaismojumu, tādu pašu, kā to tur?”

Vērsis

Atstājot savu ķermeni, Vērsis pēkšņi saprot, ka viņam/viņai vairs nav kuņģa, tāpēc nekavējoties atgriežas savā ķermenī, neredzot tuneļus, gaismu, Dievu, u.c. Tas padara Vērsi par skeptiķi uz visu viņa atlikušo mūžu.

Dvīņi

CITI ŠOBRĪD LASA

Galvenā Dvīņu iezīme nav pati pieredze, bet tas, kā viņi to izgrezno, kad stāsta (vai raksta) par to. Līdz ar to, ka Dvīņi jūtas ērti visās pasaulēs, izņemot tajās, kurās nav mobilo tālruņu, viņi parasti diezgan ātri aizlec atpakaļ uz savu ķermeni – un mute parasti atdzīvojas ātrāk nekā pārējais ķermenis.

Vēzis

Vēži var nodzīvot līdz pat 125 gadu vecumam, un viņiem parasti nav pieredzes ar nokļūšanu tuvu nāvei, bet viņi var nokļūt šausmīgi tuvu pieredzei ar reālo dzīvi, kad saņem drosmi un dodas ārpus mājām pēc provīzijas.

Lauva

“Nēēēē, es NEESMU miris. Neesmu, neesmu, neesmu.. Kas tie par vīriešiem baltās mantijās? Kas ir tas, ko viņi dzied…? Viņi nedzied pareizajā tonī. Es varu dziedāt vēl labāk! Kur ir kora direktors? Man nekavējoties ir nepieciešams mikrofons. Ja vien man nezvana “The Rolling Stones”, aizturiet manus zvanus.”

Jaunava

Strādājot 60 stundu bezapstājas maratonu, Jaunava sabrūk un pamet savu ķermeni. Pārvietojoties caur nomierinoši tīru un gaišu gaismas tuneli, ik pa laikam Jaunava iedomājas, ka tam ir iespējami uzlabojumi… taču drīz sāk tik ļoti uztraukties par to, kā mīļotie tiks ar visu galā bez viņa, ka ielido savā ķermenī kā zibens, pieceļas un, mierīgi apskatoties pulkstenī, paziņo, ka ir dzīvs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.