Publicitātes foto

Safrāna – šokolādes kūka 0

Sastāvdaļas
100 g sviesta
200 g baltās šokolādes
3 olas
50 ml cukura
2 ēd.k. vaniļas cukura
3 ēd.k. gaišā cukura sīrupa
1 paciņa safrāna
Smalki sarīvēta laima miziņa
Šķipsniņa sāls
150 ml kviešu miltu

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Brūkleņu krēms
250 ml 35% saldā krējuma
100 ml svaigā brūkleņu ievārījuma

Saldo krējumu saputo. Ja vēlas, pievieno 2-3 ēd.k. cukuru. Samaisa ar brūkleņu ievārījumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kūkas pagatavošana.
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 175 °C.
2. Izkausējiet sviestu, noceliet no plīts un pievienojiet šokolādi.
3. Saputojiet olas, cukuru un vaniļas cukuru. Pievienojiet sīrupu, safrānu, laima miziņu un sāli.
4. Šokolādes un sviesta maisījumu lejiet klāt olu maisījumam. Iesijājiet miltus.
5. Masu lejiet ietaukotā formā un cepiet cepeškrāsnī 20-25 min. Gatavai kūkai ir jābūt mazliet lipīgai.
6. Pasniedziet atdzesētu ar brūkleņu un putukrējuma krēmu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.