Sacepums ar sieru un fenheli 0

Sastāvdaļas: 1 fenheļa sakne, 150 g makaronu, 100 ml saldā krējuma, 100 g kvalitatīvas desas, 0,5 l piena, 150 g Krievijas siera, 3 ēdamkarotes kviešu miltu, 3 ēdamkarotes sviesta, 2 ēdamkarotes augu eļļas, ½ tējkarotes maltu melno piparu, ½ – 1 tējkarote sāls, šķipsniņa malta muskat­rieksta.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“Tikai klusē” – Zalužnijs atklāj, ka viena no NATO dalībvalstīm lūgusi slēpt informāciju par Krievijas droniem tās teritorijā
Kokteilis
Trampa pavāri “tiek izdancināti godam”. Baltā nama virtuves aizkulises un ko labprāt iekož ASV prezidents
TV24
“Tie bērni, kas negrib bērnus, ir mūsu bērni!” Rubenis nosauc patieso demogrāfijas krīzes iemeslu – un tā nav nauda
Lasīt citas ziņas

Novāra makaronus, līdz tie mīksti, bet ne izjukuši. Sarīvē sieru, fenheļa sakni nomazgā un sagriež gabaliņos. Pannā uzkarsē sviestu, pievieno miltus un apcep aptuveni 2 minūtes. Tad pielej pienu, maisot cep 4 minūtes, pievieno pusi no receptē dotā sāls daudzuma, maltus melnos piparus un muskatriekstu. Citā pannā uzkarsē eļļu, apcep gabaliņos sagrieztu fenheļa sakni, pievieno sāli un saldo krējumu. Cep 5 minūtes. Tad visu sajauc, pievieno sarīvētu sieru, izvārītos makaronus un sagriezto desu, samaisa, liek pannā un cep cepeškrāsnī 15 – 20 minūtes +180 °C temperatūrā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.