Sacepumi steidzīgām vakariņām. Daži padomiņi 0
Kad visi noguruši un izsalkuši pārnāk no darba, skolas vai ārpusskolas gaitām, sacepumi ir viegls un ātrs veids, kā pabarot ģimeni.
• Gardi sacepumi iznāk no visu veidu dārzeņiem, tikai pirms cepšanas tie jānovāra vai jāizsutina tvaika katlā.
• Lai sacepums būtu sulīgs un labi izcepies, tam vajag taukvielas. Var izmantot saldo krējumu, taču noder arī skābais krējums, siers, sviests.
• Izmantojot dažādu veidu sieru, īpaši cieto un ar pelējumu, visvienkāršākajam sacepumam var piešķirt eksotiskas garšas notis.
• Garšaugi, piemēram, timiāns, rozmarīns, itāļu garšvielu maisījums, karijs, atsvaidzinās sacepumu un piešķirs lielisku aromātu.
• Tomāts dod sulīgumu un patīkamu saldskābu garšu, tas iederas gandrīz jebkurā sacepumā.