Publicitātes foto

Rupjmaizes kārtojums no konkursa 4. vietas ieguvējas 0

Maija sākumā Skrundas pilsētas svētku ietvaros notika Kurzemes reģiona konkurss “Biezpiena un maizes gardumi”, kurā piedalījās 17 dalībnieku no desmit novadiem. 4. vietu ieguva Anta Garbare. Lūk, viņas recepte.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

4. vieta. Anta Garbare, Ventspils tehnikuma skolotāja

Rudzu rīvmaizi samitrina ar ābolu sulu.

Gatavo svaigā siera krēmu: siļķu filejām noņem ādu, izņem asakas, sablendē, pievieno svaigo sieru, saldo krējumu un turpina putot līdz viendabīgai konsistencei.

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinē sīpolus: sasmalcina sīpolus un kaperus, pievieno garšvielas.

Gatavo biezpiena krēmu: biezpienu izberž caur sietu, pieliek saputotu krējumu, sakapātus zaļumus un garšvielas.

Gatavo siera čipsus: sarīvētu sieru sajauc ar sablendētu baziliku (ja rodas lieka suliņa, notecina caur sietiņu) un kartupeļu cieti, cep cepeškrāsnī +200 °C aptuveni septiņas minūtes.

Visas sastāvdaļas liek kārtām un dekorē ar siera čipsiem un zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.