Foto – Aija Geida

Rupjmaizes kārtojums: deserts Latvijas karoga krāsās 0

(4 porcijas)

Pagatavo rudzu rīvmaizi – uz pannas apgrauzdē tīru rudzu maizi un pēc tam to sablendē.

Reklāma
Reklāma

Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.

Kokteilis
FOTO. No 1200 līdz 37000 tūkstošiem eiro! Lūk, ar kādiem auto brauc mūsu hokejisti
Tarifu karalis bez kroņa? Sākam redzēt pirmās nopietnās “plaisas Trampa mūrī”
Kokteilis
Slikta redze, karstasinība, lēnīgums: kādas raizes un nedienas sola tev tavs dzimšanas mēnesis
Lasīt citas ziņas

Dzērvenes sablendē kopā ar brūno cukuru.

Saldā ēdiena traukā pamīšus kārto putukrējumu, dzērveņu masu un rudzu rīvmaizi. Pasniedz uzreiz.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja saldais ēdiens pastāv, rupjmaizes mazie gabaliņi samirkst un nav vairs tik gardi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.