Timura Subhankulova foto

Rukolas, spinātu un paprikas salāti ar valriekstiem 
 0

Kā gatavot?

Papriku sagriež strēmelītēs, apslaka ar citrona sulu, pievieno cukuru, samaisa. Sagrieztus tomātus, marinēto papriku, rukolu, spinātus un biešu lapiņas liek vienā traukā,pārlej ar mērci, ko gatavo no olīveļļas, citrona sulas, sojas mērces, nedaudz suši etiķa un cukura. Samaisa. Pārkaisa ar valriekstiem un jāņogām un ceļ galdā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.