Foto: Shutterstock

Rukolas smūtijs ar apelsīna sulu 0

Rukolas lapiņām ir nedaudz pikanta, piparota garša ar pavisam maigu rūgtumiņu pēcgaršā. Tās atgādina jaunās, nepāraugušās pieneņu lapiņas. Mazliet līdzīga garša ir arī lapu sinepēm. Rukola sader ar spinātiem, visu veidu salātlapām, tomātiem un sieru. Rukolas lapiņas var izmantot arī dažādu gardu maizīšu, pastas pagatavošanai, ceptu un grilētu dārzeņu pildījumos un smūtijos. Šoreiz piedāvājam gardu un atspirdzinošu kokteili.

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• Liela sauja rukolas
• Bumbieris
• 250 ml apelsīnu sulas
• 100 ml jogurta bez piedevām
• 2 ēdamkarotes valriekstu vai mandeļu
• Ledus gabaliņi

Pagatavošana.
Riekstus nakti izmērcē aukstā ūdenī. Bumbieri sagriež gabaliņos. Visas sastāvdaļas liek blenderī un sakuļ. Pasniedz uzreiz, lai nenoslāņojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.