
Rukolas salāti ar meloni. Ēdieni restorānā “Neiburgs” . 04/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze
Rukolas salāti ar avokado, meloni un Parmas sieru 0
Sastāvdaļas:
70 g rukolas,
50 g Parmas siera,
150 g melones,
½ apelsīna,
½ avokado,
50 g olīveļļas,
30 g pūdercukura,
piparmētras zariņš,
30 g Dižonas sinepju bez graudiem.
Kā gatavot?
Sinepes saputo ar olīveļļu un pūdercukuru. Meloni nomizo, sagriež kubiņos, pievieno sakapātu piparmētru un apelsīna sulu.
Reklāma
Reklāma
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā
80
Rukolu kārto uz šķīvja, pārlej mērci, virsū kārto sagrieztu avokado, meloni un Parmas sieru.