Foto – Bonappetit.lv

Rudzu maizes kārtojums ar saldējumu 0

Pagatavošana

Maizi apgrauzdē uz sausas pannas. Apgrauzdētu maizi liek katlā, pārlej ar ūdeni, uzvāra un atstāj uz 30 min. Ja vēlas viendabīgu masu, tad zupu izberž caur sietu. Mums patīk sajust ēdiena struktūru, tāpēc mēs atstājām kā ir. Zupai pievieno augļu cukātus, žāvētas dzērvenes, sagrieztus ingvera cukātus, izspiestu apelsīna sulu un sarīvētu miziņu, cukuru, cukura sīrupu, garšvielas un uz lēnas uguns vāra līdz vēlamai konsistencei. Neazmirstiet, ka atdziestot zupa vēl uzbriedīs !

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Receptes
Karsējot kļūst par indi?! Šis un 9 citi mīti par medu
Lasīt citas ziņas

Ja zupai trūkst skābuma, tad var pievienot citrona sulu vai citronskābi.
Zupu atdzesē un pasniedz ar saldējumu. Dekorē ar augļu cukātiem.

Recepti piedāvā 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.