Foto – Anda Krauze

Rudens dārzeņi kūpināta krējuma mērcē 0

Rudens dārzeņi kūpināta krējuma mērcē – vēl viens atradums, ko man atklāja garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs, atzīst žurnāla “Mājas Viesis” galvenās redaktores vietniece Vija Beinerte.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pievienoju krējumam nedaudz citrona sulas, sāli un piparus un vai nu lieku kūpinātavā, vai virtuves procesorā sakuļu ar mazumu kūpināta siera.

Sagriežu ziedkāpostus šķēlēs, bet sabirzušos smalkos gabaliņus katliņā viegli apvāru un sakuļu ar šķipsniņu rīvēta muskatrieksta un ēdamkaroti sviesta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nomizotu kolrābi sagriežu plānās šķēlēs un katliņā izsildu ar apelsīna mīkstuma un mizu gabaliņiem.

Cepeškrāsnī apvītinu tomātu šķēlītes.

Nomizotus burkānus sagriežu plānās sloksnītēs, pārleju ar burkānu sulu un ķimenēm, viegli izkarsēju.

Servējot šķīvī ieklāju krējumu, uz tā kārtoju dārzenīšus, ko dekorēju ar zaļumiem.

Gardi un veselīgi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.