Foto no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

Rudens bagātības – burkānu kūka ar svaigā siera glazūru 1

Kā gatavot:

1. 125 g sviesta saputo ar vaniļas cukuru, garšvielām un brūno cukuru, pa vienai pievieno olas. Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē. Kopā ar riekstiem iecilā mīklā. Tad iejauc mandeles, miltus, cieti, cepamo pulveri un mazliet sāls. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skaitļi, sapņi, smaržas… 10 pazīmes, ka jūsu sargeņģelis, iespējams, mēģina ar jums sazināties
Uz Zemes paliks tikai viens kontinents: zinātnieki brīdina par bīstamu nākotnes scenāriju. Kas notiks ar pasauli?
Viļņa gatavojas evakuācijai – visu iedzīvotāju izkļūšanai no galvaspilsētas būtu nepieciešamas divas līdz trīs dienas
Lasīt citas ziņas

2. Ietaukotā sacepumu formā (26 cm diametrā) liek mīklu, nogludina, cep 45 minūtes.

3. Pārliešanai sajauc atlikušo sviestu ar kokosriekstu sviestu, svaigo sieru, pārkaisa ar pūdercukuru. Pievieno citronu esenci. Visu rūpīgi samaisa un apziež burkānu kūku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.