Foto: Pilipphoto/Shutterstock

Rudenim piestāv ingvers. Idejas, kuriem ēdieniem tas der 0

Ingvers labi sader ar Āzijas ēdieniem, kā arī konditorejas izstrādājumiem un desertiem. Kā garšviela tiek izmantota notīrīta un samalta sakne. Ingvers ir iecienīts ķīniešu un indiešu virtuvē. Jāatceras, ka sālītiem ēdieniem ingvers jāpievieno uzmanīgi, saldajiem – pēc garšas. Ingveru pievieno konditorejas izstrādājumiem, piemēram, piparkūkām, ēdieniem no āboliem un bumbieriem, augļu salātiem, dzērieniem, ievārījumiem, dārzeņu un sēņu ēdieniem, marinādēm, cūkgaļai, austrumtautu virtuves ēdieniem, zivīm, vistas gaļai un vēžveidīgajiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Īpaši piemērots kā garšviela pie putukrējuma un saldējuma. Tagad, kad ārā kļūst drēgns, laiks nobaudīt arī ļoti veselīgo ingvera tēju.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.