Foto – Anda Krauze

Rudenīga recepte gardēžiem. Gardi! Miežu risoto ar ķirbi un spinātiem 0

Miežu risoto ar ķirbi un spinātiem – burvīga un viegli pagatavojama recepte, ko man iemācīja garšu meistars Edgars Jaudzems.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Noskaloju un novāru miežus. Izkarsētu ķirbja mīkstumu samīcu un pievienoju miežiem. Pēc garšas piemetu svaigi maltus melnos piparus, drusku sāls un nedaudz citrona sulas. Izkausēju katliņā sviestu, līdz tas kļūst gaiši brūns un sāk smaržot pēc riekstiem.

Lieku šķīvī risoto, pārleju ar brūno sviestu, dekorēju ar spinātu lapiņām, ķirbja gabaliņiem un sēklām. Nudien gardi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.