Rudenīgā, gardā ābolu rulete 0
Pagatavošana
Ābolus nomizot un sarīvēt uz smalkās vai vidējās rīves. Nospiest lieko sulu, pievienot cukuru un vaniļas cukuru. Ābolus vienmērīgi izklāt uz cepešpannas, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru un piespiest.
Olu baltumus atdalīt no dzeltenumiem. Olu dzeltenumus puto 1-2 min, pievienot cukuru un putot vēl 2-3 min. Pievienot izsijātus miltus un cepamo pulveri un visu kārtīgi sajaukt. Olu baltumus uzputot un savienot ar pārējo miklu. Mīklu vienmērīgi izklāt uz āboliem. Cept 15-20 min. 180 grādos.
Cepešpannu apklāt ar tīru dvieli un apgriezt otrādi, lai āboli būtu pavirsu. Atdzesēt mazliet uz dvielīša un satīt ruletē ar dvielīša palīdzību. Ruleti pilnībā atdzesē un tad sagriež gabalos.
Recepti piedāvā: