Publicitātes foto.

3.Atbildība pret sevi un citiem 32

Covid-19 joprojām ir izaicinājums, tāpēc nedrīkst aizmirst par roku mazgāšanu, dezinfekciju un telpu vēdināšanu. Ja ir konstatēta saslimšana ar Covid-19, ir svarīgi ievērot izolāciju, lai novērstu infekcijas izplatīšanos: palikt mājās vai ārstniecības iestādē, izvairīties no kontakta ar citiem cilvēkiem un sekot ārsta norādījumiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Cīnoties ar vīrusu, tā vietā, lai dotos uz aptieku klātienē, iesakām sazināties ar aptieku un pasūtīt sev nepieciešamos medikamentus ar piegādi uz mājām.

Atbilstoši SPKC izstrādātajām rekomendācijām, par saslimšanu jāinformē ir arī savs darba devējs, mācību iestāde un citas kontaktpersonas, lai arī viņi varētu ievērot nepieciešamos piesardzības pasākumus. Ja tomēr ir nepieciešams doties ārpus izolēšanās vietas, tad ir jālieto medicīniskā sejas maska un jāievēro citi ārsta norādītie piesardzības pasākumi. Rūpējoties par savu veselību un rīkojoties atbildīgi, mēs palīdzēsim pasargāt sevi, savus mīļos un sabiedrību kopumā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.