Foto – Aija Geida

Rožu kūka
 0

Kā gatavot?

Veidnē (25 – 30 cm diametrā) izklāj kārtaino mīklu. Biezpienu izmaļ gaļas mašīnā un bļodā samaisa ar cukuru, maltu kanēli, mannu un skābo krējumu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Veidnē vienmērīgi ieklāj pildījumu. Ābolus nomazgā un ar kartupeļu tīrāmo nazīti sagriež skaistās garās mizās 1,5 – 2 mm biezumā. No tām veido rozītes, kuras iestiprina mīklā. Cep +180 grādos 30 – 35 minūtes (atkarībā no tā, cik biezas ir ābolu šķēlītes). Pārkaisa ar pūdercukuru. Izskatās svinīgi un kārdinoši, garšo brīnišķīgi: sulīgi un aromātiski!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.