Foto – Bonnappetit.lv

Rolli ar vistas gaļu un sēnēm 2

Pagatavošana

Saldētas mīklas loksnes apsegt ar tīru mitru dvielīti un atkausēt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavot pildījumu. Vistas fileju sasmalcināt. Ķīnas kāpostu lapām nogriezt apakšējo cietāko daļu un sagriezt plānās strēmelītēs. Sēnes attīrīt no zemes un smalki sagriezt.

Sojas mērci sajaukt ar etiķi un kukurūzas cieti. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sēnes ar kāpostiem.Pārlikt bļodiņā. Tajā pašā pannā uzkarsēt vēl mazliet eļļas un apcept vistas gaļu. Kad tā ir gatava, pievienot kāpostu-sēņu maisījumu un sojas mērci ar etiķi un kukurūzas cieti. Samaisīt un cept vēl 2-3 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz darba virsmas liek vienu mīklas loksni (pārējās turiet zem mitra dvielīša), uz stūrīša liek pildījumu un satin rullī. Lai malas labi turas kopā, tas var apsmērēt ar olu baltumu.

Rullīšus cep labi uzkarsētā eļļā 3-4 min, līdz tie kļūst zeltaini. Pasniedz ar mērci – krējuma, saldskābo čili mērci vai sojas mērci.

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.