Foto-Anda Krauze

Rīvmaizē panētas jāņusiera standziņas 0

Sastāvdaļas
• jāņusiers (ar augstu tauku saturu)
• olas
• rīvmaize
• olīveļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• skābais krējums
• malti melnie pipari
• sāls
• baziliks
• laims

Pagatavošana.
Sieru sagriež strēmelītēs, apviļā rīvmaizē, sakultā olā, tad vēlreiz rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā olīveļļā (ja vēlas – sviestā). Pasniedz ar mērci, kas pagatavota no skābā krējuma, kam pievienots sakapāts baziliks, sāls un malti pipari.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.