
Foto-Anda Krauze
Rīvmaizē panētas jāņusiera standziņas 0
Sastāvdaļas
• jāņusiers (ar augstu tauku saturu)
• olas
• rīvmaize
• olīveļļa
Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu”
5
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu
24
Mērcei
• skābais krējums
• malti melnie pipari
• sāls
• baziliks
• laims
Pagatavošana.
Sieru sagriež strēmelītēs, apviļā rīvmaizē, sakultā olā, tad vēlreiz rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā olīveļļā (ja vēlas – sviestā). Pasniedz ar mērci, kas pagatavota no skābā krējuma, kam pievienots sakapāts baziliks, sāls un malti pipari.