Nedaudz atšķirīga recepte 1

• 1 kg kartupeļu

• 2 lielas olas

• 3 ēdamkarotes maltu auzu pārslu vai mannas

Reklāma
Reklāma

• Sīpols,

• ½–1 tējkarote sāls

• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu

• Šķipsniņa muskatrieksta

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sarīvē uz rupjas rīves, notecina šķidrumu. Sīpolu sagriež daiviņās un kopā ar olām sakuļ blenderī. Pievieno kartupeļu masai, pieliek garšvielas, mannu vai auzu pārslu miltus, sāli un samaisa. Cep uz vidēji lielas uguns, kamēr zeltaini brūnas. Kartupeļu ēdieniem piestāv muskatrieksts. Izmantojot mannu, pankūkām ir ļoti kraukšķīga garoziņa, savukārt auzu milti labi uzsūc lieko mitrumu, tāpēc masa nav ūdeņaina. Garšas dažādībai var pierīvēt 50 g cietā siera.

Kartupeļu masai der pievienot nevis olas un sīpolu, bet gan uzvārītu pienu un cieti, kas noslāņojusies notecinātajā šķidrumā. Piens neļauj mīklai palikt tumšai, tā labāk turas kopā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.