Cepšanas knifi 1

Cik saimnieču, tik dažādu pankūku, lai gan sastāvdaļas ir vienas un tās pašas – kartupeļi, sāls, pipari un eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Kā izcept kraukšķīgas pankūkas, no kurām nepil tauki? Pannā tās nevajag grozīt no vienas puses uz otru, pārbaudot, vai jau ir zeltaina garoziņa, bet gan masu likt plānā kārtā, labi izcept no vienas puses un tad apgriezt uz otru pusi. Nemitīgi grozot, pankūkas uzsūc daudz eļļas.

Ugunij jābūt vidēji stiprai. Ja no pankūkām pil eļļa, visbiežāk tās ceptas nepiemērotā temperatūrā. Eļļai jābūt tik labi uzsilušai, ka uzreiz aprauj garoziņu. Ja ir panna ar biezu pamatni, pankūkas izcepas vienmērīgāk.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.