Foto – Aija Geida

Rīsu–turku zirņu salāti ar godži 2

Autors: Aija Geida, “Prakstiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
8 indīgi augļi un dārzeņi, kas var radīt nopietnas veselības problēmas. Starp tiem arī tādi, ko mēs ēdam teju katru dienu
Veselam
Kādus vitamīnus nevajadzētu lietot kopā? Kombinācijas, kas kavē uzsūkšanos un var ietekmēt veselību
Pasažiere šokā: “Tikko jaunajā vilcienā no sava vēdera nocēlu blakti.” “Vivi” skaidro situāciju
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• sauja godži ogu
• 250 g vārītu rīsu
• 250 g vārītu turku zirņu
• 75 g kaltētu tomātu
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 3 citrona šķēles
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Pannā izkausē sviestu, ieber godži ogas, pievieno izvārītus turku zirņus, rīsus, strēmelītēs sagrieztus kaltētus tomātus, sāli un maltus melnos piparus. Apcep. Ja kaltētu tomātu gabaliņi ir cieti, pirms cepšanas tos izmērcē aukstā ūdenī. Pasniedz ar citrona šķēlītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.