Foto – Bonappetit.lv

Rīsu torte ar zemenēm 0

Pagatavošana

Sviestu sagriezt mazos gabaliņos. Miltus izsijāt, pievienot olu, sviestu, cukuru, šķipsniņu sāls un iemīcīt mīklu. Pēc nepieciešamības pa vienai ēdamkarotei pievienot aukstu ūdeni.Mīklu ietīt pārtikas plēvē un novietot ledusskapī uz 30 min.
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Cepamo formu ietaukot. Mīklu izrullēt un ieklāt formā. Virsu sadrurstīt ar dakšiņu un cept apm. 20 min. Pamatni atdzesēt uz restēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavot pildījumu. Pienu uzkrsēt ar rīvētu citrona miziņu un cukuru. Pievienot rīsus un uz mazas uguns, ik pa brīdim apmaisot, uzvārīt rīsus.

Želatīnu uzbriedināt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un izkausēt. Iemaisīt vēl siltos rīsos. Saldo krējumu uzputot līdz iegūstat stingras putas. Rīsus sajaukt ar saldo krējumu, sieru un vaniļas cukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atdzusušo pamatni pārlikt kūku formā, iepildīt rīsu masu. Novietot vēsā vietā lai sastingst. Dekorē ar svaigām ogām.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.