Foto – Aija Geida

Rīsu–sēņu risoto ar zirnīšiem. Ātras vakariņas 0

Sastāvdaļas
• 250 g konservētu zaļo zirnīšu
• 200 g rīsu
• 600 ml ūdens
• 5 lieli šampinjoni
• 1,5 tējkarotes karija
• 100 ml kokosriekstu piena
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• 0,5–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rīsus aplej ar verdošu ūdeni, vāra 5 minūtes un atstāj, lai uzbriest. Šampinjonus nomazgā, sagriež gabaliņos un apcep uz pannas eļļā, pievienojot šķipsniņu sāls. Pieliek izvārītus rīsus, kokosriekstu pienu (ja nepatīk kokosa garša, var pieliet saldo krējumu vai ūdeni), kariju un sāli. Cep pāris minūšu, nogriež uguni, uzliek vāku un ļauj, lai 5 minūtes garšas sajaucas. Pasniedz ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.