Foto-Valda Madalāne

Rīsu putra ar dzērvenēm 
un apelsīniem 0

Sastāvdaļas: 150 g rīsu pārslu,
 400 ml dzērveņu sulas,
 50 g cukura,
 2 – 3 apelsīni,
 70 g saldā krējuma,
 50 g kaltētu dzērveņu.


Reklāma
Reklāma

 

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
Atdeva līķi bez acīm, smadzenēm un noskūtiem matiem: atklātībā nāk zvērīgas darbības, kas veiktas ar 27 gadus veco ukraiņu žurnālisti
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Auzu pārslas pārlej ar dzērveņu sulu, pievieno cukuru. Viena apelsīna mīkstumu sasmalcina, viegli nospiež sulu, kurā saber kaltētās dzērvenes, bet izspaidas pievieno auzu pārslām. Putru liek uz uguns un maisot karsē 5 – 6 minūtes, beigās pievieno saldo krējumu.


Pārējos apelsīnus noloba, sadala daiviņās, noņem plēvītes. Kopā ar izmērcētajām dzērvenēm pasniedzot pievieno gatavai putrai.


CITI ŠOBRĪD LASA

Dzērvenes var aizstāt ar citām ogām, arī svaigām, der arī citas sulas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.