Foto – Shutterstock

Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem. Gatavo žurnāliste Ilze Vītola 0

Receptes autors – populārais pavārs Lauris Aleksejevs, bet man arī sanāca!

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej pienu, pievieno cukuru un rīsus.

Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti.

Ja vajag, var pieliet vēl pienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.

Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.

Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.