Rīsu pārslu sacepums 0

Sastāvdaļas – 1 glāze rīsu pārslas, 2 glāzes piena, 2 olas, 150 g biezpiena, 1 vidēja lieluma burkāns, 1 ēd.k sviesta, 100 g svaiga siera vai skāba krējuma, vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa, 4 ēd.k mannas, cukurs ap 5 ēd.k, bet būtībā pēc garšas, var pievienot žāvētus augļus, riekstus utt. Šoreiz piebērtas apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pienā izvāra rīsu pārslu biezputru. Ļauj dzesēties.

Olas puto ar cukuru, vaniļas cukuru un sviestu, līdz cukurs izkusis.

Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saputotajām olām pievieno svaigo sieru, biezpienu un rīvēto burkānu, visu vēl saputo.

Pievieno mannu un izmaisa.

Savieno rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu, saulespuķu sēkliņas, visu izmaisa.

Liek ietaukotā formā un cep 180 grādos ap 40 minūtēm.

Recepti iesūtījusi Natālija Rogova

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.