Ēdieni restorānā “Neiburgs”. Gavēņa ēdieni.
Ēdieni restorānā “Neiburgs”. Gavēņa ēdieni.
Foto – Valdis Semjonovs

Rīspapīrā tīti dārzeņi ar tomātu pesto 0

 
(2 personām)

2 loksnes rīspapīra

60 g sarkanās paprikas

60 g Daikonas redīsu

100 g svaigu gurķu

40 g laima sulas

10 g svaigu piparmētru

60 g saulē kaltētu tomātu

40 g rozīņu

60 g olīveļļas

30 g kaņepju sēklu

40 g šalotes sīpolu

Rukola

Biešu lapiņas

Tabasko mērce

Pipari

Sāls

Sablendē saulē kaltētus tomātus, rozīnes, šalotes sīpolus, olīveļļu, piparus, sāli un tabasko mērci.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Dārzeņus sagriež plānās strēmelītēs. Rīspapīru iemērc siltā ūdenī, lai kļūst mīksts, tad uzklāj uz galda, pārgriež uz pusēm un uz izmērcētā rīspapīra kārto pildījumu: dārzeņus, rukolu, biešu lapiņas un pesto. Satin.

Gurķus sagriež plānās sloksnēs, pievieno olīveļļu, sāli, piparus, piparmētras un laima sulu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu kārto uz šķīvja un uzkaisa kaņepju sēklas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.