Rīspapīrā tīti dārzeņi ar tomātu pesto 0
(2 personām)
2 loksnes rīspapīra
60 g sarkanās paprikas
60 g Daikonas redīsu
100 g svaigu gurķu
40 g laima sulas
10 g svaigu piparmētru
60 g saulē kaltētu tomātu
40 g rozīņu
60 g olīveļļas
30 g kaņepju sēklu
40 g šalotes sīpolu
Rukola
Biešu lapiņas
Tabasko mērce
Pipari
Sāls
Sablendē saulē kaltētus tomātus, rozīnes, šalotes sīpolus, olīveļļu, piparus, sāli un tabasko mērci.
Dārzeņus sagriež plānās strēmelītēs. Rīspapīru iemērc siltā ūdenī, lai kļūst mīksts, tad uzklāj uz galda, pārgriež uz pusēm un uz izmērcētā rīspapīra kārto pildījumu: dārzeņus, rukolu, biešu lapiņas un pesto. Satin.
Gurķus sagriež plānās sloksnēs, pievieno olīveļļu, sāli, piparus, piparmētras un laima sulu.
Visu kārto uz šķīvja un uzkaisa kaņepju sēklas.