Foto – Bonappetit.lv

Risoto ar kūpinātu asari 0

Pagatavošana

Asari notīrīt , izņemt asakas un sadalīt mazos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Puravu sagriezt gareniski uz pusēm, attīrīt no smiltīm un sagriezt smalkāk. Sviestu izkausēt katlā ar biezu apakšu vai palielā pannā un apcept tajā puravus, 4-5 min. Pievienot rīsus un apcept tos vēl 2 min.

Pieliet buljonu un saldo krējumu un ik pa brīdim apmaisot sautēt, kamēr šķidrums iztvaiko un rīsi ir gatavi. Pēc nepieciešamības pievienojiet ūdeni. Pašās beigās pievienot kāpostus vai spinātus, sieru, krējumu un zivs gabaliņus. Visu apmaisīt un sautēt vēl 3 min., uguni izslēgt.

Risoto pasniedz uzreiz.

Recepti piedāvā “Prisma” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.