Publicitātes foto

“Rīgas” pica ar vistas fileju. Jaunās e-picērijas gardēžu recepte 0

Pagatavošana

Izrullējam picas mīklu, pa virsu vienmērīgi uzliekam BBQ un karija mērci.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Uzkaisām nedaudz siera, tad saliekam virsū strēmelītēs sagrieztu vistas fileju.

Sagriežam nelielos kubiņos sarkano, dzelteno papriku, šampinjonus, sīpolus  un uzkaisām pa virsu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievienojam kukurūzu un ananāsus sīrupā. Tad atkal uzkaisām sieru.

Pārkaisām pāri sāli un piparus.

Liekam krāsnī un cepam, līdz maliņa kraukšķīga.

Recepti piedāvā jaunā e-picērija “Pica Rīga”, kas ir ģimenes lolots uzņēmums. Bērziņu ģimene jau vairākās paaudzēs var lepoties ar meistarīgiem pavāriem, kas prot savu arodu. Nu receptes, kas tapušas ģimenes svētku reizēs un īpašās “meistardarbnīcās” ģimenes un draugu lokā, apkopotas un pilda “Pica Rīga” piedāvājumu klāstu.

Oriģinālās picas, kurām līdzīgas nav atrodamas nedz citviet Rīgā, nedz ārpus Latvijas robežām, turpmāk būs pieejamas gardēžiem Teikā, Čiekurkalnā, Purvciemā, Pļavniekos, Dreiliņos, Dārzciemā, Rīgas centrā, Juglā, Mežciemā, Grīziņkalnā, Mežaparkā, Berģos, Bukultos un Priedkalnē.

“Picas dzimtenē Itālijā to sauc par cornicione, labākie picas meistari – amerikāņi to sauc par crust, latviešu valodā tas varētu skanēt – picas kraukšķis jeb picas garoziņa. Mūsu picas noslēpums slēpjas tajā, ka picas maliņa ir tāda pati kā tās apakšiņa – īpaši plāna un kraukšķīga,” stāsta “Pica Rīga” veidotājs Normunds Bērziņš.

Jaunās e-picērijas gardumi ne vien radīti vietējai gaumei, bet īpaši uzsver svaigu, augstvērtīgu un īpaši izmeklētu sastāvdaļu izmantošanu.

Reklāma
Reklāma

“Mums ir svarīga kvalitāte, nevis kvantitāte, tāpēc, izvēloties produktus, varam apčubināt katru salātu lapiņu un pārcilāt katru tomātiņu, lai pie klienta nonāktu pati labākā maltīte. Turklāt mēs cenšamies izmantot tikai vietējos produktus, izņēmums ir kāda īpaši eksotiska garšviela vai citas, Latvijā nepieejamas sastāvdaļas. Īpaši lepni esam par mūsu sadarbības partneriem, kas piegādā gardu gaļu no Latvijas laukiem,” uzsver “Pica Rīga” veidotāja Eva Broda–Bērziņa.

Šobrīd www.picariga.lv tiek piedāvātas 10 veidu picas, kas pieejamas tikai pēc pasūtījuma. Sekojot uztura tendencēm, picu klāstu papildina arī uzkodas – dažādi bezglutēna čipsi ar jūras sāli. Nākotnē katrai picai plānots piemeklēt atbilstošu vīnu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.