
Foto – Shutterstock
Riekstu torte ar āboliem. “Paparžu” saimnieces recepte 3
Nepieciešams
3 olas, 200 g riekstu, 300 g ābolu, 60 g mannas, 1 tējkarote cepamā pulvera, 1 glāze salda krējuma, 1 ēdamkarote cukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Pieaug neapmierinātība ar pārlieku uzmācīgiem banku darbiniekiem lielveikalos: izrādās, problēma ir krietni dziļāka…
Lavrovs izsaka skaļus vārdus… Vai Krievija tiešām gatava piekāpties?
5
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites!
29
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, ieber skaidiņās sarīvētus ābolus, sasmalcinātus riekstus, mannu, cepamo pulveri, iecilā putotus olu baltumus. Mīklu liek ietaukotā, ar miltiem izkaisītā formā. Cep vidēji karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes. Virsu rotā ar putukrējumu.