Ēdieni restorānā “Klīvdsala”.  “Klīvsala””.     10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Klīvdsala”. “Klīvsala””. 10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Riekstu ķirbja un vistas krēmzupa ar bumbieri 0

KĀ GATAVOT?

Ķirbi sagriež kubiņos, sīpolu un ķiploku sakapā. Katliņā izkausē sviestu, pievieno garšaugus un ķirbi. Pamazām pielej vistas buljonu (nepievieno visu uzreiz, bet papildina pēc vajadzības), vāra uz lēnas uguns, pievieno garšvielas. Zupu sakuļ, tad vēlreiz uzsilda un pievieno saldo krējumu. Bumbieri sagriež kubiņos. Uzkarsē apelsīnu sulu, pievieno cukuru, lauru lapas, krustnagliņas. Uzvāra. Pārlej bumbierim un ļauj ievilkties. Rotā ar marinētiem bumbieriem un ķirbju sēklām.

Reklāma
Reklāma

Recepte no restorāna “Klīversala”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.