Foto-Valdis Semojonovs

Reņģu rullīši ar kaperiem 0

Sastāvdaļas: svaigas reņģes, kaperi, vārīti kartupeļi, eļļa,  sviests, dilles.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

VIDEO. Ziemas vētra pārsteidz Kurzemi: sniegs, vējš un zibens gaismas šovs
Slikta zīme, ja to dara ātrāk: kad saskaņā ar senu ticējumu ir jānoņem Ziemassvētku eglīte, lai gads būtu veiksmīgs?
Kokteilis
10 zelta frāzes, kuras vērts atcerēties – tās ļaus izbeigt teju katru strīdu 25
Lasīt citas ziņas

Reņģes atdala no asakām, pilda ar sasmalcinātiem kaperiem, satin rullītī. Liek uz ieeļļotas pannas un cep, līdz gatavas. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, kuriem pārlej kausētu sviestu un uzbārsta sakapātas dillītes.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.