Foto – Anda Krauze

Reņģes rudzu rīvmaizē 1

Cepot reņģes, tās parasti panē olā un miltos. R estorāna “Ostas skati” pavārs Rūdolfs Šteinbergs iesaka šo komplektu aizstāt ar rudzu maizi. To izkaltē, pagatavo rīvmaizi, pievieno kādu timiāna lapu, mazliet sāls un panē reņģes. Pirms cepšanas zivis uz pāris minūtēm iemarinē ābolu etiķī (tā vietā var izmantot citrona sulu), kam pievienots sāls un pipari. Ābolu etiķis vai citrona sula piešķir svaigu garšas noti, bet rudzu maize – kraukšķīgu, stingru struktūru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Iemarinētās reņģes apviļā rudzu rīvmaizē un cep uz karstas pannas trīs minūtes no vienas puses, trīs – no otras.

Gatavoja restorāna “Ostas skati” pavārs Rūdolfs Šteinbergs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.