Foto – Shutterstock

Renču kārums jeb īpašās alus siermaizes 0

250 g siera, 1 glāze gaišā alus, 1 ola, ¼ tējkarotes sinepju pulvera, šķipsniņa Kajennas piparu, sāls, 8 šķēles tostermaizes, sviests.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Sieru sarīvē, to izkausē ūdens peldē, pakāpeniski pievieno alu un visu izmaisa. Pievieno sakultu olu, sinepju pulveri, Kajennas piparus,
sāli un atkal visu samaisa, līdz rodas biezs krēms. Baltmaizes šķēles apcep tosterī, tad uz tām uzziež plānu sviesta kārtiņu un
biezu siera masu. Maizītes viegli apcep zeltaini brūnas iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (180 °C temperatūrā).
Ēd karstas.

Vairāk recepšu, ideju un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.