Foto: Unsplash

Vēzis 0

Vēzis labi apgūst maģiju un spēj to izmantot, lai palīdzētu ne tikai sev un tuviniekiem, bet arī citiem cilvēkiem. Lieliska ir Vēžu intuīcija, un aizsardzības pakāpe pret negatīvām ietekmēm ir diezgan augsta. Tomēr viņus ietekmē vietas enerģētika. Mājās, kur bijuši lieli strīdi vai slepkavības, jūtas slikti.

Reklāma
Reklāma
TV24
Lavrovam ir plāns, kā izbeigt karadarbību Ukrainā: “Vienīgie, kas pirms desmit gadiem iesējuši kara sēklu un tupina kurt kara liesmu, ir NATO”
Polija nikna: Baltijas valstis apdraud NATO drošību – iestrēdzis vēl viens liels projekts 176
Kokteilis
10 viltīgas frāzes, kuras manipulatori vienkārši dievina 4
Lasīt citas ziņas

Atšķirībā no Skorpioniem, kuri var izmantot jebkāda veida maģiju, Vēži nesaistīsies ar melno maģiju, viņi ir piemērotāki darbam ar tīrām enerģijām, kur jāizmanto sava intuīcija. Piemēram, viņi var izmantot dažādus zīlēšanas veidus – uz kārtīm, rūnām, kafijas biezumos, vai maģiskus priekšmetus – stikla lodes, kristāla piramīdas, burvju nūjiņas un tamlīdzīgi.

Kā attīstīt spējas? Vēžiem ir viegli attīstīt intuīciju, pārdomājot sapņus un to raisītās emocijas. Derētu sapņus pierakstīt vai analizēt tūlīt pēc pamošanās, jo tieši spilgtos un neaizmirstamos sapņos bieži vien slēpjas atbildes uz Vēžus interesējošiem jautājumiem. Vēžiem savās sajūtās pēc sapņiem vajadzētu dalīties arī ar tuviniekiem. Varbūt ģimenes locekļi palīdzēs izprast sapnī apslēpto nozīmi, tādējādi stiprinot Vēža pārliecību, ka viņam ir spējas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.