Foto: Unsplash

Ūdensvīrs 0

Ūdensvīri ir diezgan zinātkāri un interesējas par visu noslēpumaino, neparasto un aizraujošo. Salīdzinot ar Skorpioniem, kuri spēj savaldīt jebkuru ļauno spēku un ietekmēt cilvēkus, Ūdensvīri bieži vien nestrādā ar tik tumšām enerģijām un spēkiem, bet dod priekšroku baltajai maģijai. Piemīt izcila intuīcija, tāpēc spēj sajust cilvēku un atklāt viņa patiesos nodomus.Viņi spēj loģiski analizēt situācijas un lieliski prognozē nākotni.

Reklāma
Reklāma
TV24
Lavrovam ir plāns, kā izbeigt karadarbību Ukrainā: “Vienīgie, kas pirms desmit gadiem iesējuši kara sēklu un tupina kurt kara liesmu, ir NATO”
Polija nikna: Baltijas valstis apdraud NATO drošību – iestrēdzis vēl viens liels projekts 176
Kokteilis
10 viltīgas frāzes, kuras manipulatori vienkārši dievina 4
Lasīt citas ziņas

Dažkārt Ūdensvīrus pat dēvē par nākotnes cilvēkiem: viņiem var rasties kāda spoža ideja, kas tiks plaši izmantota tikai nākotnē. Ūdensvīri labi prot izmantot tādus rīkus kā astroloģija un numeroloģija, un daži arī labi lasa Taro kārtis. Sapņos redz to, kas notiks nākotnē.

Kā attīstīt spējas? Ūdensvīriem ļoti svarīga citu cilvēku tieša līdzdalība. Ūdensvīri var attīstīt savas spējas ar citu cilvēku palīdzību, kuriem viņi uzticas. Viegli mācās domubiedru grupā, neizjūtot skaudību, ja kāds kaut ko dara labāk. Ja viņu pareģojumiem ticēs un padomus uzklausīs, Ūdensvīra maģijas spējas tikai pieaugs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jāatzīst, ka diezgan daudzi Ūdensvīri, kuri teorētiski būtu spējīgi uz lielām burvestībām, nevēlas pielikt ne mazākās pūles, lai to sasniegtu. Viņi liktu četriem Apokalipses jātniekiem piegādāt picu vai pie veikala kases apturētu laiku tieši pulksten 21:59, līdz visi izslāpušie būtu pabeiguši pirkumus, bet…slinkums.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.