Foto: Unsplash

Skorpions 0

Skorpioni var visu – paredzēt, noburt, pieburt, nolādēt un sarunāties ar pārdabiskām būtnēm. Pareizāk sakot, viņiem ir daudz spēju, kuras var viegli attīstīt, pateicoties apņēmībai. Ja Skorpions vēlas, visvienkāršāk būs attīstīt gaišredzības, paredzēšanas un nohipnotizēšanas spējas. Skorpioni labi tiek galā ar lāstiem, ļaunu aci un citu negatīvo enerģiju. Ja atrodies Skorpiona maģiskajā aizsardzībā, tā ir labākā aizsardzība! Kā attīstīt spējas? Dažreiz pietiek ieklausīties sevī un paanalizēt savas iekšējās sajūtas.

Reklāma
Reklāma
TV24
Lavrovam ir plāns, kā izbeigt karadarbību Ukrainā: “Vienīgie, kas pirms desmit gadiem iesējuši kara sēklu un tupina kurt kara liesmu, ir NATO”
Polija nikna: Baltijas valstis apdraud NATO drošību – iestrēdzis vēl viens liels projekts 176
Kokteilis
10 viltīgas frāzes, kuras manipulatori vienkārši dievina 4
Lasīt citas ziņas

Skorpioni, bieži vien to neapzinoties, var ietekmēt citu cilvēku psihi. Piemēram, viņi ir labākie manipulatori un, ja izmantos manipulācijas savtīgos nolūkos, var nodarīt daudz ļauna. Nepārspējamās intuīcijas īpašnieki reti kļūdās, novērtējot situācijas. Ir ļoti grūti un gandrīz neiespējami kaut ko noslēpt no Skorpiona, it īpaši, ja esi tuvs cilvēks, un viņš tevi ļoti labi jūt un pazīst.

Tomēr ne visi Skorpioni ir tādi! Dažreiz viņu ikdienas “maģija” vienkārši izpaužas tā, ka viņš pārliecina citu cilvēku, iedveš kaut ko savu un iegūst to, ko vēlas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.