Receptes / Pamatēdieni

Foto: Shutterstock
Vistas fileja ar dārzeņiem un rīsiem – viss vienā pannā 0
Sastāvdaļas
- Vistas fileja (vidēja izmēra) – 1 gab.
- Rīsi – pusglāze
- Sīpols (vidējs) – 1 gab.
- Burkāns (vidējs) – 1gab.
- Augu eļļa – ēdamkarotes
- Sāls un garšvielas – pēc garšas
- Karsts ūdens – liela izmēra glāze
Pagatavošana
- Notīriet visus dārzeņus, smalki sagrieziet (burkānu var arī rīvēt), uzkarsējiet dziļā pannā eļļu. Lieciet dārzeņus uz pannas un apcepiet.
- Sagrieziet vistas fileju nelielos gabaliņos un lieciet klāt pie dārzeņiem uz pannas. Cepiet visu vēl piecas minūtes, visu laiku maisot uz vidēja karstuma.
- Noskalojiet rīsus zem tekoša ūdens. Pielejiet pannā pie dārzeņiem un filejas glāzi karsta ūdens, pieberiet rīsus. Pievienojiet sāli un garšvielas pēc savas gaumes.
- Uzlieciet pannai vāku, nogrieziet mazu karstumu un ik pa laikam apmaisot gatavojiet vidēji 20 minūtes, kamēr rīsi ir pilnīgi mīksti.