Bagātīga tomātu raža siltumnīcā ir katra dārzkopja prieks. Kādēļ gan neizmēģināt iekonservēt vasaras garšu un smaržu? Pamēģināsim tomātus marinēt, pēc tam ziemā priecājoties par neparastajām garšas niansēm. Recepšu ir daudz, taču šajā receptē atklāsim dažas viltības, kas ļaus iegūt brīnišķīgu galarezultātu.
Receptes “rozīnīte” – etiķis marinādei jāpievieno tikai nedaudz (tā garša gandrīz nav jūtama), nelielos daudzumos jāpievieno arī augu eļļa. Tomāti sanāks ļoti maigi, marināde – aromātiska, jo etiķis nebūs nomācis garšvielu daudzveidību un aromātu. Šādi marinēti tomāti labi saglabā savu formu, neizšķīst.
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.