Veģetārais plovs ar burkāniem, ķirbīti un kariju 0
Ieteikt
Aiva Kalve, “Praktiskais latvietis”, AS “Latvijas Mediji”
Rīsi ir teju vai universāls ēdiens. Viens no biežākajiem, kur tie tiek izmantoti, ir plovs. Un, lai arī klasiski plovu gatavo ar gaļu, šoreiz piedāvājumā ne mazāk izcila recepte tiem, kas gaļu neēd. Izdodas ļoti gards! Noteikti pamēģini!
Jo vairāk silda, jo garšīgāks. Gandrīz kā risoto, jo ķirbis ēdienu padara krēmīgu!
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.