Šefpavāra Džeimija Olivera recepte – dārzeņu sautējums franču gaumē 0
Ieteikt
No paleolīta laikmetā gatavotās mamutu gaļas uz ugunskura līdz mūsdienu šefpavāru molekulārās gastronomijas mākslai – gatavošana ir bijusi svarīga un populāra nodarbe kā pagātnē, tā arī mūsdienās. Pasaulē nepārtraukti tiek izdotas jaunas pavārgrāmatas, kā arī dažādi šefpavāri bieži vien kļūst par televīzijas raidījumu zvaigznēm.
Gatavojot mūsdienās, noteikti var ne tikai pabarot sevi un tuviniekus, bet arī radoši izpausties, radot īstus meistarstiķus. 25. septembrī otrpus okeānam, ASV, svin Gatavošanas dienu, tādēļ arī kanāls “FOX Life” par godu tai aicina ikvienu pagatavot īstu rudens maltīti pēc slavenu šefpavāru receptēm!
Lūk, slavenā šefpavāra recepte dārzeņu sautējums no rudens veltēm!
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.