Ticējumi vēstī, ka Ziemassvētkos jāēd: zirņi, lai nav jāraud; bietes, lai būtu laba veselība; zivis, lai būtu nauda; kāposti spēkam; pīrāgi pārsteigumiem; apaļi cepumi, lai būtu daudz saules; putnu gaļa panākumiem; cūkgaļa laimei un piparkūkas mīlestībai.
Lai izpildītu visas tradīcijas, bet Ziemassvētku galds būtu mūsdienīgs un svinētājiem nākamajā cienā nevajadzētu lūkot pēc kāda pārēšanās simptomus mazinoša medikamenta, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar “Elvi” piedāvā vairākas receptes, ko celt svētku galdā. Šie ēdieni ir mūsdienīgi un veselīgi vienlaikus! Šīs dienas recepte – sāļie pīrādziņi!
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.