Receptes / Salāti

Foto: SHUTTERSTOCK

Salāti ar redīsiem un sierāboliņu 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Sastāvdaļas

  • 100 g salātlapu maisījuma
  • 100 g redīsu
  • 50 g sierāboliņa dīgstu

Mērcei:

  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 1 ēdamkarote medus (vai kļavu sīrupa)
  • pustējkarote sāls
  • šķipsna maltu melno piparu

Pagatavošana

  1. Uz šķīvja kārto salātlapas, tām virsū – ripiņās sagrieztus redīsus un sieramoliņa dīgstus.
  2. Pagatavo mērci, atsevišķā traukā samaisot tai paredzētās sastāvdaļas. Pārlej salātiem.

Sieramoliņa dīgsti salātiem piešķir patīkami pikantu, mazliet rūgtenu garšu.

SAISTĪTĀS RECEPTES