Receptes / Pamatēdieni

Foto: Shutterstock

Sakņu sautējums ar zaļajiem zirnīšiem un vistas gaļu 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji” .

Sastāvdaļas

  • 4 atkauloti vistu šķiņķīši
  • 2 dažādas krāsas paprikas
  • 1 saldais kartupelis
  • 2 miltaini kartupeļi
  • 1 mazs kabacis
  • 2 burkāni
  • Pusglāze zaļo zirnīšu (var izmantot arī saldētus)
  • Pussīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Zaļumi pēc izvēles
  • Svaigi malti melnie pipari
  • 2 smaržīgo piparu graudi
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

    Pagatavošana

    1. Dārzeņus nomizo un sagriež vienāda izmēra gabaliņos. Sīpolu un ķiploka daiviņas nomizo un sagriež. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos un uz pannas nelielā eļļas daudzumā apcep zeltainu.
    2. Pievieno dārzeņus, sīpolus un ķiplokus, piparu graudus un maltos melnos piparus, sāli. Sautē uz lēnas uguns aptuveni 30 minūtes. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    SAISTĪTĀS RECEPTES