Receptes / Pamatēdieni

Foto: Shutterstock
Sakņu sautējums ar zaļajiem zirnīšiem un vistas gaļu 0
Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji” .
Sastāvdaļas
- 4 atkauloti vistu šķiņķīši
- 2 dažādas krāsas paprikas
- 1 saldais kartupelis
- 2 miltaini kartupeļi
- 1 mazs kabacis
- 2 burkāni
- Pusglāze zaļo zirnīšu (var izmantot arī saldētus)
- Pussīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- Zaļumi pēc izvēles
- Svaigi malti melnie pipari
- 2 smaržīgo piparu graudi
- Sāls
- Eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Dārzeņus nomizo un sagriež vienāda izmēra gabaliņos. Sīpolu un ķiploka daiviņas nomizo un sagriež. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos un uz pannas nelielā eļļas daudzumā apcep zeltainu.
- Pievieno dārzeņus, sīpolus un ķiplokus, piparu graudus un maltos melnos piparus, sāli. Sautē uz lēnas uguns aptuveni 30 minūtes. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.